Фото дня: львівський «тягнизуб» встановив рекорд України

2651 0
У Львові 26 лютого багаторазовий рекордсмен України Олег Скавиш зубами зрушив з місяця та протягнув по колії п'ятисекційний трамвай «Електрон» львівського виробництва вагою 38,5 тонн.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

«Тягнизуб», як називають львівського силача, приурочив черговий рекорд до Дня опору кримських татар. Зрушити трамвай з місця вдалося з першої спроби, але «Тягнизуб» зупинився і взяв кількахвилинну перерву. За другим підходом він протягнув трамвай, на якому майорів кримськотатарський прапор на 14 метрів за 58 секунд.

За черговим досягненням львівського силача стежив представник книги рекордів України Ігор Підчебій. Олег Скавиш зазначив, що буде подавати свій результат і до книги рекордів Гіннеса, адже досі ніхто у світі не тягнув таку вагу без додаткових опор. «Сьогодні дуже сумний день – річниця окупації нашого Криму, і я вважаю, що кожен з нас має зробити свій вклад у повернення української території. Разом з громадською ініціативою «Крим SOS» ми хотіли показати, що з такою сильною нацією, як наша, нам під силу подолати усі негаразди і ми обов’язкової повернемо наш Крим», – зазначив Олег Скавиш.

Джерело: facebook-сторінка Evgeny  Kraws.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!