На львівській телевежі вивісили прапор. Фото

2736 1
У ніч на 17-те серпня на верхівці львівської телевежі, що на Високому Замку, з’явився український прапор.
фото: Павло Паламарчук/Zaxid.net

фото: Павло Паламарчук/Zaxid.net

У соцмережах відразу ж припустили, що це справа рук руферів (екстремалів, що, як правило, незаконно проникають на різні висотні об’єкти). Однак, як виявилось, прапор вивісили співробітники львівської філії КРРТ, яка забезпечує експлуатацію та охорону телевежі, інформує Zaxid.net.

Прапор на телевежі Львівського телебачення зауважили вранці 17 серпня. «Сьогодні вночі на телевежі Високого Замку на висоті 185 м невідомим руфером було закріплено прапор України», – повідомив у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. Він також опублікував фото телевежі, на верхівці якої висить український прапор.

Пост Ігора Зінкевича викликав емоційні коментарі львів’ян, частина яких захоплювалася «невідомим руфером», а частина обурювалася низьким рівнем охорони стратегічного об’єкта, яким є львівська телевежа.

Однак, як пояснив головний інженер львівської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) Василь Пилипів, прапор вивісили співробітники КРРТ з нагоди Дня Державного Прапора України, який відзначатимуть 23 серпня.

фото Павла Паламарчука

«Це не невідомі особи зробили. Це така акція до Дня Незалежності і до Дня Прапора. Хто саме розмістив прапор, не можу сказати, бо це конфіденційна інформація. До нас надійшло звернення від громадської організації, ми не бачили в цьому нічого протизаконного і вирішили повісити прапор», – розповів Василь Пилипів.


Читайте також:
18 Серпня, 2017 18:04
Андрій А дійсно насправді це ніякі працівники філії КРРТ робили, це зробив молодий руфер-початківець Роман Льода, ось відео: [***]s://[***].youtube.com/watch?v=zZe5VKUzKDM
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!