Фото дня: на стадіон "Арена Львів" повертають стільці з Євробачення

2535 0
В "Арени Львів" позичали 7 тисяч крісел для "Євробачення 2017", що відбувалось в Києві. Сьогодні їх повертають на своє місце.
Фото: Влад Крилевський

Фото: Влад Крилевський

Перед проведенням "Євробачення 2017" до керівництва ДП "Арена Львів" звернулися організатори пісенного конкурсу з проханням надати частину крісел для облаштування глядацьких трибун. Тож необхідну кількість крісел було демонтовано та передано у Міжнародний виставковий центр (м.Київ) для проведення там пісенного конкурсу Євробачення.

Сьогодні ж стільці повернулися до Львова, зараз їх прикріпляють на трибунах "Арени Львів".

«Тут суто комерційна вигода, тому що ті 7 тисяч крісел, які демонтуються та будуть використані для проведення Євробачення і будуть повернуті в кінці травня на місце, принесуть стадіону додаткову фінансову вигоду в розміні 500 тис грн. Тому стадіон, розуміючи, що за цей період не буде заповненості стадіону і вистачить нижніх рядів, і вирішив отримати додаткові доходи», — сказав голова Львівської ОДА Олег Синютка 10-го квітня, коментуючи демонтаж крісел.

 

Опублікувала Олеся Шеремета

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!