На вулиці Львова виїхав тролейбус у новій лівреї. Фото

3640 1
Тролейбус курсуватиме за маршрутом №2.
Фото: Транспорт та інфраструктура Львова / Facebook

Фото: Транспорт та інфраструктура Львова / Facebook

У Львові показали перший тролейбус у новій біло-жовтій лівреї. Відповідні фото опублікували на сторінці спільноти «Транспорт та інфраструктура Львова» у Facebook.

Читайте також: На Львівщині показали новий логотип за 134 тисячі гривень. Фото

Зокрема нову ліврею нанести на модернізований тролейбус Skoda. Він курсує за маршрутом №2. Вартість брендування для одного тролейбуса становить трохи менше 17 тисяч гривень.

Ліврея має жовтий колір, біле обрамлення та логотип міста. Автором лівреї, яку після доопрацювань нанесли на тестовий трамвай, який курсує за маршрутом №8 на Сихів, є київський дизайнер Костянтин Череповський.

Ліврею наноситимуть лише на новий та модернізований громадський транспорт, а також враховуватимуть при майбутніх замовленнях. 50 низькопідлогових тролейбусів, які місто отримає вже цього року, також мають бути забрендовані у новій лівреї.

Читайте також: У Львові презентували оновлений логотип міста. Візуалізація

Нагадаємо, брендувати весь громадський транспорт Львова планували до Євро-2012. Потім про однакове для всіх ознакування трамваїв, тролейбусів та автобусів заговорили у 2014 році та винесли на громадські обговорення проект рішення щодо брендування та розміщення реклами у транспорті. Завершився конкурс у серпні 2015 року. Тоді визначили, що громадський транспорт розфарбують у зелений, помаранчевий та білий кольори. Втім до реалізації проекту так і не дійшли.

Новий конкурс на брендування львівського транспорту оголосили 4 липня торік. Тоді ж повідомили, що нову ліврею розміщуватимуть на автобусах Ataman, тролейбусах Škoda, трамваях Tatra та у всіх видах транспорту Electron. На конкурс подали чотири пропозиції, а результати оголосили 5 жовтня. 

Фото Транспорт і інфраструктура Львова / Facebook


Читайте також:
28 Березня, 2019 21:50
уважний читач нищебродство
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!