Роман Кисляк зустрівся з першою леді України. Фото

2857 0
Роман Кисляк сьогодні, 23 лютого, зустрівся і поспілкувався із Мариною Порошенко в рамках акції «На каву з другом». В межах зустрічі, пані Марина та Роман обговорили проблеми людей з особливими потребами, підкреслюючи важливість змін у ставленні українців до цих осіб. Про це інформують на facebook-cторінці «БлагодійнийФонд Порошенка».
фото: facebook Романа Кисляка

фото: facebook Романа Кисляка

У ході розмови Марина Порошенко подякувала Романові за соціальну ініціативу #накавуздругом, яка охопила всю Україну: «Дуже важливо, що українці відгукнулися на цю акцію та проявили свою небайдужість до осіб з обмеженими можливостями. Я знаю, що в рамках цього флешмобу цілі колективи запрошували на каву людей з особливими потребами. І мені б дуже хотілося, щоб ця акція була бестроковою, щоб ми щодня приділяли увагу таким людям, адже вони – цілий світ: цікавий, безмежний і неповторний».


 

Знаючи, що Роман працює у Львові таксистом, на згадку про зустріч пані Марина подарувала йому відеореєстратор. 

Нагадаємо, у мережі започаткували акцію «На каву з другом». Її завдання – сходити в будь-який заклад міста із людиною з особливими потребами.

Роман Кисляк – водій із Донецька, який працює у Львові таксистом, попри те, що хворий на ДЦП. Чоловік – вимушений переселенець. 5 лютого його вигнали із ресторану у Львові, не пояснивши причини такого ставлення. Про це повідомила журналістка Олена Кулигіна на своїй сторінці у facebook. Адміністрація закладу вибачилася за поведінку свого персоналу перед Романом Кисляком й пообіцяла, що проведе роз'яснювальнуа роботу та інструктаж щодо поводження зі всіма гостями ресторану. Сам ж Роман Кисляк написав, що після вибачень керівництва ресторану конфлікт вичерпано. Тоді Марина Порошенко  висловила своє обурення з приводу цього випадку.

Фото: Благодійний Фонд Порошеко

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!