Фото дня. У Львові демонтовують різдвяну ялинку

1960 0
Ялинку відкрили 18 грудня.
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

На площі перед оперним театром у Львові почали демонтувати 20-метрову різдвяну ялинку. ЛКП «Зелений Львів» використає її як вторсировину. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівниця департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

Цього року головна ялинка була без іграшок, лише з ілюмінацією у півтора кілометри. Її відкрили 18 грудня. Ялинку Львову подарували мешканці села Буда, що на Яворівщині. Її висота становить 20 метрів.

За словами спікоординаторки ініціативи Zero Waste Lviv Софії Сидоренко, зібрані ялинки подроблять та спалять у котлі, енергію з якого використають для опалення у теплицях.

Додамо, що здати домашню живу ялинку на переробку можна кожного дня з 8:00 до 18:00 за адресою: вул. Замарстинівська, 167а (ЛКП «Зелений Львів») або 25 та 26 січня з 11:00 до 18:00 у пунктах прийомів.

Фото Христини Процак / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!