Фото дня. На вулиці Львова виїхали вживані норвезькі автобуси

7241 0
Наразі працюють два автобуси на газі.

У Львові тестують вживані норвезькі автобуси на маршруті №31. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив голова правління «АТП-14630» Ігор Самардак.

Наразі є два автобуси. Вони працюють на газі. За словами Ігоря Самардака, так пробують переходити до новітніх технологій для збереження довкілля.

Нагадаємо, що із січня цього року до Львова мали розпочати постачати вживані автобусів Volvo із Норвегії. Такі дизельні автобуси вже тестували на міських та приміських маршрутах, однак курсувати у Львові будуть автобуси з газовими двигунами. 

4 листопада львівські приватні перевізники почали тестувати вживані автобуси Volvo, які планували придбати одразу кілька перевізників: ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів» і «АТП-14630». Його мали тестувати на маршрутах №31, 23 та 14.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!