Фото дня: у Львові почали ремонт моста в Глинянській брамі

3758 0
Ремонтувати місток планують впродовж тижня.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

Дерев’яний місток під Глинянською брамою у Львові відремонтують за кошти інвесторів. Підготовчі роботи розпочали вчора, 7 травня, а сьогодні почався сам ремонт. Загалом ремонтуватуватимуть місток упродовж тижня. У міськраді попереджають, що під час робіт може бути ускладнений або перекритий прохід через місток і просять з розумінням поставитись до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, у Львові планують оновити простір під Глинянською брамою на території комплексу бернардинського монастиря. Як розповідала у коментарі Tvoemisto.tv очільниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко, рів, що імітує оборонну споруду, залиють водою, а на пішохідному просторі мають поліпшити умови. Розробкою проекту займається фірма «Рутенія», яка розробляла проект реконструкції площі Митної.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!