Фото дня: у Львові приземлився перший літак із Мінська

2833 0
Перший літак, сполученням із Мінськ - Львів – Мінськ, прилетів, фактично, заповненим. Якщо маршрут буде популярним, рейс мають намір зробити щоденним.
фото:loda.gov.ua

фото:loda.gov.ua

Як інформують у прес-службі Львівської ОДА, сьогодні, 17 серпня, білоруська авіакомпанія «БелАвіа» здійснила перший регулярний рейс за маршрутом Мінськ-Львів-Мінськ.

«Відкриття даного авіасполучення – це, перш за все, важливий крок у розвитку культурного туризму та сфери бізнесу. Відсьогодні ми зможемо задовільняти попит на перевезення у цьому напрямку, – зазначив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський. – Дуже тішить, що це не перший рейс львівського сполучення, який відкрили в цьому році».

Читайте також: Куди найчастіше літають львів’яни: топ-5 напрямків

Нагадаємо, що рейс за маршрутом Мінськ - Львів - Мінськ здійснюватиметься по вівторках, середах, четвергах і суботах з вильотом з Мінська о 13:10 годині. Зворотний рейс зі Львова – о 15:20. Польоти до Львова будуть здійснюватися літаками «Embraer 175». Вартість квитка в одну сторону становить від 60 євро, квиток в обидві сторони – 120 євро відповідно.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!