Фото дня: у Львові в знак протесту перекривали рух на важливих вулицях

2161 0
Сьогодні, 25-го січня, мешканці Рясного перекрили ділянку дороги на вулиці Шевченка, Стрийській та Широкій у знак протесту проти будівництва сміттєперероблювальної лінії.
Фото: advet.org

Фото: advet.org

«Мітингувальники перекрили дорогу біля Шевченка, 224.  Заявниця повідомила, що перекрили ділянку, щоб якось повпливати на завтрашнє рішення голосування міськради щодо сміттєперероблювальної лінії на Рясне», - повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Близько 30-ти чоловік безперервно ходили пішоходним переходом на вулиці Широкій. Переважна більшість осіб - молоді люди.

Крім того, мітингувальники блокували рух транспорту по вулиці Стрийській: близько 150 осіб ходили пішохідним переходом, унеможливлюючи рух автомобілів, - повідомляє Катерина Рибій, речниця Патрульної поліції Львова.

Читайте також: Львівське сміття прийматимуть понад 100 полігонів області

За повідомленнями патрульних, протест на вулиці Широкій завершився: людям, які перекрили дорогу безперервним рухом по пішохідному переходу, розповіли про сьогоднішню нараду, і вони заспокоїлися.

"На вулиці Стрийській, станом на 20:05, рух вже поновили, - повідомляє Катерина Рибій, - На Шевченка мітинг починає розходитись".

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!