Фото дня: у Львові відновило діяльність Почесне консульство Австрії

2745 0
Сьогодні, 10-го лютого, відбулася урочиста церемонія відновлення діяльності Почесного консульства Австрії у Львові.
фото: dyvys.infо

фото: dyvys.infо

На відкриття консульства завітали Надзвичайний і Повноважний Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер, міський голова Львова, керівники області та громадські діячі. Присутня на відкритті Надзвичайний і Повноважний Посол Австрії в Україні Герміне Поппеллер наголосила, що сьогодні дуже гарний день для Посольства Австрії в Україні та гарний день для Австрії.

Читайте також: «Укрзалізниця» планує запустити потяги в Австрію й Болгарію

Новим Почесним консулом став адвокат, кандидат юридичних наук, партнер, голова Західноукраїнської філії Адвокатського об’єднання Arzinger, член різноманітних професійних юридичних організацій Маркіян Мальський.

«Австрія є багатолітнім партнером-компаньйоном України у всіх чільних питаннях для нашої держави. Багатий досвід Австрійської республіки сьогодні як ніколи потрібний для динамічного розвитку України. Я глибоко переконаний, що існує широченна кількість сфер співробітництва між нашими державами. Взаєморозуміння між нами є першорядним елементом формування довговічних задумів та запорукою їх благополучної реалізації. Я запрошую усіх, хто зацікавлений у налагоджені українсько-австрійських взаємин, до проявлення відповідних ініціатив і радо приєднаюся усіма наявними у мене можливостями до подальшого їх успішного втілення», – цитує Маркіяна Мальського прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львів найбільше інвестують Польща, Кіпр та Австрія

Нагадаємо, Почесне консульство Австрії у Львові знаходиться за адресою вул. Генерала Чупринки, 6/1. Прийомні дні з понеділка по п’ятницю з 9.00 по 18.00 год. Тел.: +38 032 242 9696. Почесне консульство не наділене візовими повноваження, які виконуються безпосередньо Консульським відділом Посольства Австрії в Україні у Києві.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!