Фото дня: у центрі Львова встановили Різдвяний Дідух

2969 0
Сьогодні, 6-го січня, у Львові розпочали різдвяні святкування, встановивши Дідуха на площі Яворського, де він стоятиме наступні 2 тижні.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Цьогоріч Дідух складається з близько 150 снопиків та сягає трьох метрів заввишки. Створювали його разом: родина Коцюків, працівники реставраційного відділу Музею народної архітектури та побуту, працівники локомотиворемонтного депо, працівники управління культури, ЛКП «Ратуша-сервіс».

Читайте також: Новий рік та Різдво у Львові. Програма святкових заходів

Фото: Роман Андрусяк

Різдвяного Дідуха урочисто несли з площі Ринок та встановили на площі Яворського. Тут він тішитиме львів’ян та гостей міста до 19-го січня.

Нагадаємо, від сьогодні поблизу Ратуші біля фонтану Діані працює «жива» шопка. Пластуни виконуватимуть роль Марії, Йосипа, ангела та трьох царів з 6 до 9 січня. З удосконаленою цьогорічною постановкою можна буде сфотографуватися усім охочим.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!