Фотографа, що загинув на Сході, поховають на Личакові. Оновлено, відео

3709 0
Фотографа Віктора Гурняка, що загинув на Луганщині 19 жовтня, поховають у Львові на Личаківському кладовищі завтра, 22 жовтня.
Фото агенції Lufa

Фото агенції Lufa

 Прощання розпочнеться об 11:00 у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). О 12:30 – поховання на Личаківському цвинтарі біля пам'ятника Пласту на Меморіалі Української Галицької Армії.

Сьогодні ж прощання з Героєм відбудеться у Тернополі, інформують друзі Віктора Гурняка.

Віктору Гурняку було 27 років. Він працював для агентств УНІАН, Reuters, LUFA, інтернет-видання INSIDER. Багато років присвятив організації ПЛАСТ.

В зону АТО спочатку їздив як фотограф та волонтер, допомагав воякам. Проте в кінці літа пішов добровольцем в «Айдар». Загинув під час обстрілу в зоні АТО в Луганській області. У Віктора залишилась дружина та мала дитина.

 

Відео Hromadske.tv


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!