На Tvoemisto.tv стартує фотоконкурс «50 відтінків Львова». Як взяти участь

2296 0
Яким ви бачите Львів? Коли настає осінь, місто наповнюється іншими, новими барвами: яскравими чи тьмяними, буденними чи по-святковому-насиченими… А може дощовими, або ще теплими і сонячними?. Що особливого можна розгледіти у місті, в якому одночасно живе історія та вирує сучасне і насичене життя? Переможець (чия світлина набере найбільшу кількість голосів) отримає 2 квитки на концерт Джамали у Львові, за друге місце – 2 квитки на кіносеанс у Планеті Кіно IMAX, за третє – розмальовку для дорослих «Дивовижні міста» видавництва «Урбіно».
фото: uk.wikipedia.org, motto.net.ua, iop.kiev.ua, ridna.ua, poetryclub.com.ua

фото: uk.wikipedia.org, motto.net.ua, iop.kiev.ua, ridna.ua, poetryclub.com.ua

 

Діліться своїми світлинами, на яких вам вдалося упіймати бодай один із відтінків нашого міста!

Tvoemisto.tv спільно з мережею квиткових кас kasa.in.ua, Планетою кіно IMAX та видавництвом «Урбіно» пропонує вам взяти участь у фотоконкурсі «50 відтінків Львова» і поділитися враженнями від багатогранного та контрастного Львова.

Про участь та умови конкурсу читайте тут.

 


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!