Фотоконкурс від газети «День». Як податись?

2866 0
Від сьогодні стартував прийом робіт на XVII Міжнародний фотоконкурс газети «День». Цьогоріч переможця обиратимуть у п’яти номінаціях.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Фотоконкурс має на меті добір кращих світлин української фотожурналістики й авторів-аматорів для популяризації на шпальтах газети «День»,  у виставкових залах України та за кордоном, у мережі Інтернет, стимулювання професійного і творчого зростання учасників конкурсу.

Обиратимуть найкращих у наступних номінаціях:

1. Схід:

 1.1. Українська армія

 1.2. Життя на прифронтових територіях

 1.3. Переселенці

2. Політика

3. Жанрове фото

4. Світ очима дітей (до 18 років)

5. Будуємо нову країну разом!

* Зарахування фотографій до певної номінації здійснює журі конкурсу.

До участі у фотоконкурсі організатори запрошують професійних фотографів, фотожурналістів, фотоаматорів, в тому числі й дітей до 18 років. До розгляду приймають чорно-білі та кольорові фотографії виставкової якості (не менше ніж 3000 пікселів по більшій стороні, розмір файла не менше 3 МБ), в електронному вигляді, максимальна кількість від одного учасника — 20 робіт.

Фотографії прийматимуть до 27 вересня 2015 року. До знімків потрібно додати: Анкету*

В окремих випадках: дозвіл і контактна інформація батьків дитини віком до 18 років, що зображена на фото, — на демонстрацію цього фото (приклад дозволу додаємо); дозвіл і контактна інформація батьків автора фото — дитини віком до 18 років — на участь у конкурсі та демонстрацію фото (приклад дозволу додаємо). Зразки дозволів редакція надаватиме за запитом.

За участь у конкурсі – обов’язковий внесок у розмірі 50 гривень з кожного учасника, незалежно від кількості робіт. У номінації «Світ очима дітей» (діти віком до 18 років) – участь безкоштовна.

Оплата за участь у конкурсі, здійснена за подання роботи, спрямовується переважно на покриття організаційних витрат (друк з метою відбору робіт, оформлення) і не повертається. Роботи конкурсантів, які не дотрималися зазначених вище вимог і переліку документів, журі конкурсу не розглядатиме.

Учасники фотоконкурсу своєю участю підтверджують та гарантують, що вони є авторами надісланих робіт, мають авторські права на роботи, які беруть участь у фотоконкурсі, не передавали робіт та авторських прав на них  іншим особам, окрім організаторів конкурсу, та фактом участі у фотоконкурсі не порушують авторських прав третіх осіб.

У разі виявлення неправдивості наведеної вище інформації про авторські права та недотримання зазначених гарантій, конкурсанти зобов’язані взяти вирішення всіх претензій на себе і відшкодувати організаторам усі можливі збитки, зокрема — втрачену вигоду.

Надіслані на фотоконкурс роботи не рецензуються і не повертаються. Надсилаючи роботи для участі у фотоконкурсі, автори погоджуються з правом організатора фотоконкурсу на безкоштовне долучення їхніх імен і прізвищ до списків учасників у рекламних цілях організаторів для популяризації фотоконкурсу.

Журі конкурсу має право визначати переможців, встановлювати їм нагороди, премії, зокрема й моральне заохочення шляхом публікації фотографій у газеті «День» та в її інтернет-версії із зазначенням авторства та виплатою гонорару згідно з редакційними розцінками, а також використовувати світлини іншим чином, як зазначено в умовах фотоконкурсу.

Організатори мають право використовувати отримані на конкурс роботи з метою популяризації Фотоконкурсу та в інших акціях газети «День» із зазначенням авторства. Обов’язкова умова отримання призів — особиста присутність переможців на урочистій церемонії нагородження в листопаді 2015 р.

Переможці та призери фотоконкурсу самостійно сплачують обов’язкові податки та збори з отриманих призів згідно з чинним законодавством України; відповідають за достовірність наданої ними інформації та документів для нарахування податків та зборів. Заміна призів грошовим еквівалентом неможлива.

Прийняття умов фотоконкурсу накладає на учасника певні обов’язки й регламентує дії учасника у фотоконкурсі. Умови фотоконкурсу є змішаним публічним договором, який містить елементи договору про участь у конкурсі, авторського договору про передачу прав на використання об'єкта авторського права.

Заповнити форму та надіслати фото онлайн можна за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!