Франківський і Сихівський райони Львова сьогодні будуть без води

2796 0
У Галицькому і Залізничному районах вода подаватиметься з пониженим тиском.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

Сьогодні, 13 листопада, частина вулиць Франківського та Сихівського районів Львова з 9:00 будуть без води через ремонтні роботи. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

На вулиці Володимира Великого встановлюватимуть запірно-регулюючу арматуру на водопроводі. Відтак, до 20:00 буде припинено подачу води у Франківський район міста, обмежений вулицями: Володимира Великого – Виговського – Городоцька (непарна сторона №№ 131-187) – Степана Бандери – Коперника – Героїв Майдану – Стрийська і прилеглі до них вулиці.

Читайте також: Личаківський район Львова отримає додаткову гілку водопостачання

У «Львівводоканалі» попереджають, що подача води в Галицький і Залізничний райони міста здійснюватиметься з пониженим тиском.

Також сьогодні з 9:00 до 16:00 через планові роботи без водопостачання будуть кілька вулиць Сихівського району: просп. Червоної Калини, 102-114, Вернадського, 16-40, Драгана, 1, 7, 17, 19, 21 та Скрипника, 39.

Львів’ян просять зробити необхідний запас води.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!