Львів'ян запрошують у Ботанічний сад на святкування ювілею Франкового університету

7848 0
Один із найстаріших університетів України і Східної Європи святкуватиме своє 360-річчя.
Фото: Vgorode

Фото: Vgorode

Львівський національний університет мені Івана Франка цьогоріч святкуватиме своє 360-річчя. В честь ювілею Університет організовує низку заходів, куди кличуть всіх охочих долучитися до святкування.  

«360 років – це не просто дата, це 360 років наставництва, досвіду та емоцій. Адже Університет - найперше це люди, які щиро люблять та творять його», – кажуть в Університеті. 

Університет проведе благодійний вечір у рамках Leopolis Jazz Fest 25 червня. Метою цього вечора є згуртування випускників та друзів для підтримки розвитку студентів і молодих науковців. За вирушені кошти планують сформувати стипендійний фонд на підтримку студентів й аспірантів Університету, також призерів конкурсів та олімпіад. 

Читайте також: 360 років Франковому університету. Найвідоміші студенти та випускники вишу

Святкування проходитиме у Ботанічному саду ЛНУ ім. Івана Франка. Це місце віддавна було улюбленим для відпочинку львів’ян. Крім того, тут відбувалися різні тематичні заходи з музичним супроводом. 

Сьогодні Університет хоче стати одним з ключових львівських туристичних місць, щоб всі розуміли його унікальність та культурно-історичне значення, водночас підтримуючи молодих науковців.  

Детальніше про подію можна прочитати тут. Квитки можна придбати за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!