Франція змінила вимоги для в’їзду українців

1611 0
Змінені правила почали діяти з 1 лютого.

Уряд Франції оновив санітарні вимоги для в'їзду до Франції для громадян України. Від 1 лютого, для в'їзду на територію Франції українці повинні у пунктах прикордонного контролю підтвердження про повну вакцинацію та негативний результат антигенного тесту або ПЛР-тесту. Про це повідомили у Консольському підрозділі посольства України у Франції.

Читайте також: У додатку «Дія» з’явились бустерні Covid-сертифікати. Як згенерувати

При цьому сертифікат про повну вакцинацію визнаватимуть за умови, що з часу останньої вакцини минуло не менше 9 місяців. Інакше потрібно зробити бустерну вакцинацію Pfizer або Moderna.

Якщо підтвердження про вакцинацію відсутнє, то, як і раніше, необхідно надати документальні підтвердження термінової мети поїздки до Франції, негативний результат антигену чи ПЛР-тесту та перебувати на 7-денній самоізоляції.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!