Футболіст Яремчук відмовився давати на камеру інтерв'ю російською мовою

2376 0
«Бенфіка» обіграла «Спартак» з рахунком 2:0. Це була дебютна гра Яремчука за португальський клуб.
Фото: football.ua

Фото: football.ua

Форвард португальської «Бенфіки» і збірної України львів’янин Роман Яремчук після перемоги над московським «Спартаком» у матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відмовився давати інтерв'ю на камеру російському журналісту Максиму Алланазарову. Про це повідомили на сайті НВ.

«Вчора після гри вдалося проникнути до автобусу Бенфіки і трохи поговорити з Романом Яремчуком. Місцеві копи увійшли у становище і не стали мене щемити. Шкода, що Роман відмовився поспілкуватися на камеру. Відео можна було знімати тільки за умови розмови українською мовою, якої я не знаю», – йдеться у Телеграм-каналі журналіста.

Додамо, «Бенфіка» обіграла «Спартак» з рахунком 2:0. Це була дебютна гра Яремчука за португальський клуб. Роман взяв безпосередню участь у другому голі своєї команди. Українець пробив по воротах Спартака, але влучив у захисника суперників Самюеля Жиго, від якого м’яч залетів у ворота. Гол записали на французського легіонера гостей.

Нагадаємо, що Яремчук перейшов в Бенфіку з Гента 31 липня за 17 мільйонів євро. У минулому сезоні за Гень він провів 44 гри, забив 23 м'ячі і віддав 8 гольових передач.

Для довідки

Роман Яремчук народився у Львові, з шести років став навчатись футболу у школі «Карпат». 2007 року, коли Романові виповнилося 11 років, він перебрався в академію київського «Динамо». У 2012-2015 роках виступав за юнацькі збірні України всіх вікових категорій. Був учасником юнацького Євро-2014 та молодіжного чемпіонату світу 2015 року, на якому забив 1 гол. 

Дебютував за національну збірну 6 вересня 2018 р. у виїздному матчі проти збірної Чехії. Перший гол у складі головної команди забив 7 червня 2019 року у матчі проти збірної Сербії у рідному Львові.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!