Футболіст, забудовники, бухгалтерка. Партія «Слуга народу» назвала своїх мажоритарників на Львівщині

5982 0
У даних про кандидатів на сайті політсили вказали неповну інформацію.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Сьогодні, 21 червня, партія «Слуга народу» оприлюднила імена своїх мажоритарників у Львові та у Львівській області.

В окрузі №115 висувається Катерина Шубка, яка працює юристкою у будівельній компанії «Ріел». А в окрузі №116 – керівник БК «Ріел» Ростислав Мельник. Проте на сайті партії вказано, що Катерина Шубка адвокатка і працює за сумісництвом у ПАТ «Львівський завод штучних алмазів». Про Ростислава Мельника на сайті зазначено, що він має медичну освіту та є засновником благодійного фонду.

В окрузі №117 партія «Слуга народу» висунула Романа Фединяка – довірену особу Володимира Зеленського на виборах президента, 25-річного підприємця в галузі юридичного аудиту.

Читайте також: Місяць по тому. Репортаж із села на Львівщині, де підтримали Зеленського

Округ №118 спробує вибороти футболіст ФК «Карпати», гравець Національної збірної України Артем Федецький.

У 119-му окрузі «Слуга народу» висунула Ореста Кавецького – засновника ПП «Ламар Груп», що займається виробництвом молока та масла в Брюховичав біля Львова, та власника торгового центру і фірми з продажу яєць та жирів. На сайті партії не зазначено назви підприємства, засновником якого є кандидат, лише ідеться, що він працює в цій галузі.

В окрузі №120 кандидаткою є Леся Голяк – засновниця фірми, що надає бухгалтерські послуги та консультації з питань оподаткування.

В окрузі №121 змагатиметься знову представник будівельної компанії – «Буд Інвест Ком» – заступник директора з будівництва Орест Саламаха. А в окрузі №122 – Андрій Шумський, який торгує будівельними матеріалами. Про особливості роботи цих кандидатів на сайті партії також не йдеться.

Читайте також: Реклама є, а кандидатів немає. Як у Львові політики обходять закон про вибори

В окрузі №123 партію представляє Наталія Квасецька – освітянка, яка раніше брала участь у виборчому процесі як членкиня ОВК.

У 124-му окрузі від «Слуги народу» балотується Юрій Камельчук – коуч і бізнес-тренер. А в 125-му – ще один представник будівельного бізнесу – Микола Яворський.

Нагадаємо, у 30-ку партійного списку партії «Слуга народу» увійшли двоє львів’ян.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!