Футболістів "Шахтаря" та "Динамо" у Львові виведуть діти переселенців

1748 0
Завтра, 22 липня, о 21.00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться фінал Суперкубка України з футболу між футбольними командами «Динамо» та «Шахтар». Футболістів із двох команд на футбольне поле виводитимуть діти, сім’ї яких переїхали до Львова зі Східної України та АР Крим.

«У цей важкий для країни час одним із ключових завдань кожного з нас є ідея об’єднання населення нашої держави. У зв’язку з цим, дуже символічним був би вивід футболістів дітьми зі Східної України та АР Крим, що дало б змогу продемонструвати усім рівність та єднання українського народу», – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Нагадаємо, футбольному матчу передуватиме марш вишиванок та флеш-моб з виконання державного гімну на площі Ринок. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!