Футбольні фани у центрі Львова побили чоловіка: деталі, відео

5492 1
Учора, 5 серпня, турецькі вболівальники «Фенербахче» побили продавця сувенірів у центрі Львова. Міліція стверджує, що потерпілий відмовився від медичної допомоги та до правоохоронців із заявою не звертався.
фото:  Костянтин Бєглов, Мирослав Пархомик, ZAXID.NET

фото: Костянтин Бєглов, Мирослав Пархомик, ZAXID.NET

У Львові на вулиці Галицькій вболівальники турецького клубу «Фенербахче» побили продавця сувенірів, розбивши йому голову пляшкою. Про це на своїй facebook-сторінці написала журналістка Мар’яна П’єцух. «За розповідями свідків: 15-20 турків побили на площі Ринок продавця сувенірів, який зробив зауваження туркам, які пиячили під Катедрою, вибачте, блювали, і верещали. Кажуть, що били кілька хвилин і в кінці завалили пляшкою по голові. Жінки кричать, що жоден чоловік не заступився, чоловіки кричать, що наша міліція злякалась їх затримати, а могла встигнути наздогнати. Зовсім поруч за столиками їдять, п'ють ще приблизно тридцять турків. Нині у Львові міжнародний футбол», – йдеться у дописі журналістки.

Окрім того, Мар’яна П’єцух опублікувала відео з місця інциденту.

Як пише Львівський портал, причиною сутички стало зауваження, яке чоловік зробив не надто тверезим турецьким футбольним фанатам, які сиділи за столиками однієї з кав’ярень поблизу. Турки великою компанією накинулись на нього, один із них вдарив чоловіка по голові пляшкою з-під бренді.

Інцидент зупинило лише втручання персоналу кав’ярні. Дещо згодом прибув міліцейський наряд та «швидка». На момент прибуття міліції на місці сутички залишалось близько сорока турецьких фанатів, однак правоохоронці лише розводили руками – мовляв, не знаємо, кого затримувати.

Як інформує прес-служба МВС Львівської області, обставини конфлікту між львів’янином та групою громадян Туреччини з‘ясовуються. Учора на місце події слідчо-оперативна група прибула оперативно. Усі обставини інциденту розслідуються, чоловіка було скеровано для проходження медичної експертизи.

Речник відомства Світлана Добровольська розповіла Tvoemisto.tv, що під час учорашньої сутички львів’янин отримав тілесні ушкодження, однак відмовився від надання медичної допомоги та пішов додому. «З’ясовуються обставини конфлікту. Справа у тому, що чоловік не написав заяви та до працівників міліції не звертався. Телефон потерпілого не відповідає. Проводимо перевірку: якщо будуть якісь нові деталі, то вирішуватиметься питання про відкриття кримінального провадження», –  розповіла речниця МВС.

Нагадаємо, учора о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів  «Шахтар» –  «Фенербахче». На гру до Львова прибуло майже три тисячі турецьких вболівальників.

Джерело: Львівський портал, прес-служба МВС Львівщини

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
6 Серпня, 2015 11:06
гость. просто стыд всем стоящим там львовским мужикам !!!!! я не провокатор.но такого допускать нельзя!!!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!