Гасло «Слава Україні – Героям слава» затвердили футбольним символом

2037 0
Виконком УАФ одноголосно затвердив футбольні символи України.
Фото: Андрій Павелко

Фото: Андрій Павелко

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко за результатами онлайн-засідання виконкому УАФ повідомив, що члени одноголосно затвердили офіційний футбольний статус гасел «Слава Україні» і «Героям слава». Про це у Facebook повідомив президент Української Асоціації Футболу Андрій Павелко.

«Щойно виконком УАФ одноголосно – 45 членів «за» – затвердив футбольні символи України. Відтепер, разом з малим гербом УАФ у вигляді тризубу з написом Ukraine, на всіх офіційних заходах УАФ, заходах за участю представників УАФ на міжнародній арені й в матчах національних збірних зможе використовуватися великий герб — карта України з тризубом в центрі», – написав він.

Читайте також: У парку Франка проведуть Відкритий Кубок Львова зі стронгмену

Також виконком затвердив офіційний футбольний статус гасел «Слава Україні!» і «Героям слава!», які вже багато років є привітанням для мільйонів наших вболівальників в рідній країні, і по всьому світу.

Нагадаємо, УЄФА вчора зобов'язала Україну забрати слоган «Героям слава» з форми збірної. Це рішення прийняте у відповідь на запит Російського футбольного союзу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!