Футбольний клуб «Рух» гратиме на львівській «Арені»

1597 0
У Львові також підписали меморандум між львівськими футбольними клубами, двома стадіонами й містом.
Фото: Football.ua

Фото: Football.ua

Футбольний клуб «Рух» підписав угоду зі стадіоном «Арена Львів», за якою проведення домашніх матчів Української Прем’єр-Ліги сезону 2021/2022 відбуватимуться у Львові. Про це повідомили на сторінці футбольного клубу. 

«У ході складних перемовин між футбольним клубом «Рух» та керівництвом «Арени Львів» нам вдалось досягти компромісу та підписати угоду на умовах вигідних для клубу», – пишуть в ФК «Рух».

За кожен матч на «Арені Львів» «Рух» платитиме 210 000 грн. Оплата підігріву відбуватиметься на умовах нашого клубу. Увімкнення підігріву на стадіоні відбуватиметься лише за згодою клубу. На це «Рух» був готовий піти із самого початку, зазначили в клубі. 

Читайте також: ФК «Рух» заявив, що гратиме домашні матчі в Тернополі

Крім того, у мерії також підписали меморандум про співпрацю між трьома ключовими футбольними клубами Львова, двома стадіонами, Федерацією футболу України та Львівською міськрадою.

Нагадаємо, що нещодавно футбольний клуб «Рух» заявляв про тернопільський міський стадіон імені Романа Шухевича, як резервну домашню арену. Відповідний лист керівництво клубу надіслало в Українську асоціацію футболу та Українську Прем’єр-лігу.

«Основним домашнім стадіоном клубу й надалі залишається «Україна», який був заявлений УАФ при проходженні процедури атестації на новий сезон і на той момент був у переліку стадіонів 3-ї категорії», – повідомляє пресслужба ФК «Рух».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!