Гандбольний клуб з Косово не пустили в Україну на матч з львівської «Галичанкою»

9206 0
Матчі кубка ЄГФ між львівською «Галичанкою» та «Пріштіною» з Республіки Косово, заплановані у Львові на 17 та 18 жовтня, не відбудуться. Прикордонник не пропустили команду гостей на територію України.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Команду з Республіки Косово не пропустили до України. Автобус з делегацією «Пріштіни» розвернули на кордоні і відправили додому.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv помічник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимир Шеремет, між урядами України та Косово немає договору про взаємний пропуск громадян, відтак прикордонники не мали права пропускати громадян з документами республіки Косово на територію України.

Коли і де відбудуться матчі другого раунду Кубка ЄГФ між «Галичанкою» та «Пріштіною», наразі невідомо. Цілком ймовірно, що їх проведуть на нейтральному полі. Переможець цієї пари в рамках кубку ЄГФ в листопаді має зустрітися з турецьким клубом «Муратпаша Беледіє СК».

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!