«Гаряча лінія» ДБР. Куди скаржитись на порушників виборчого законодавства у день виборів

5381 0
Також про порушення можна повідомляти на оперативну лінію 102.
Фото: Uainfo.org

Фото: Uainfo.org

У день виборів у ДБР працюватиме «гаряча лінія». У бюро прийматимуть повідомлення про порушення виборчого законодавства, під час голосування 25 жовтня, інформує пресслужба ДБР

Державне бюро розслідувань працюватиме у посиленому режимі та прийматиме повідомлення про можливі кримінальні правопорушення  вчинені:

  • високопосадовцями (народні депутати, члени ЦВК);
  • правоохоронцями та військовослужбовцями;
  •  суддями.

У разі наявної інформації про кримінальні правопорушення, пов’язані з виборчим процесом, повідомити про злочин можна за номером телефону: (044) 294-64-63

Нагадаємо, сьогодні, 24 жовтня, в Україні день тиші. Це день, коли, згідно з виборчим законодавством, заборонена будь-яка агітація. Про факти незаконної агітації потрібно повідомити на оперативну лінію 102.

Додамо, Міністерство внутрішніх справ запустило чат-бот y Telegram «Вибори-2020», там можна поскаржитись на порушення під час виборчого процесу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!