Гарячу воду у Львові не подають до 20 будинків. Коли відновлять

1687 0
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок гарячу воду подають до 1095 споживачів. Без гарячої води залишилися мешканці 20 багатоквартирних будинків, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго».
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

У Личаківському районі без гарячої води залишилися будинки на вулицях Шімзерів, 5а, вул. Мечникова, 8а, 8б, 10, 12, вул. Некрасова, 10 через гідравлічні випробування теплової мережі від котельні на вул. Шімзерів, 1а. Як пояснили у прес-службі Львівської міської ради, відновлення подачі гарячої води залежить від результатів випробувань, тому точної дати поки немає.

У цьому ж районі без гарячого водопостачання залишилися будинки по вулицях Китайська, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 18, вул. Пасічна, 71а, 73, вул. Ярошинської, 2, 4, 6. У цьому районі триває заміна теплової мережі. Подачу гарячої води планують відновити 30 вересня.

У Франківському районі гаряча вода не подається до 1 будинку. Будинок на вул. Єфремова, 68 не отримує гарячу воду через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 8 вересня.

Підготував Тарас Базюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!