Перші мобілізовані росіяни на Луганщині – найнебезпечніші, – Гайдай

1858 0
«Нова орда» є гарматним м'ясом, зазначив очільник Луганської ОВА.
Фото: Уніан

Фото: Уніан

Серед російських окупантів на Луганщині вже є перші мобілізовані, які мають певний військовий досвід. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі інформаційного телемарафону, передає Уніан. 

«Мобілізовані є, і якраз ті перші партії, вони відносно найбільш небезпечні. Вся ця нова орда, скільки б їх не було – 500 тисяч, 700 тисяч, мільйон наберуть – це все гарматне м'ясо, тому що це не злагоджені будуть війська між собою, вони не розуміються у військовій справі, і вони дуже будуть збільшувати кількість загиблих росіян. І та цифра у 60 тисяч (загиблих росіян, – ред.), вона буде стрімко зростати», – сказав Гайдай.

Він зазначив, що серед мобілізованих, яких понабирали по всім регіонам рф, відокремлюють тих, які мають хоча б якесь уявлення про військову справу, їх відправляють в першу чергу.

«На Луганщині вже є мобілізовані, більш того, ми знаємо, де вони проходять підготовку перед тим, як піти на фронт, і навіть такий майданчик є в Сєвєродонецьку», – додав Гайдай.

Читайте також: Іранські дрони доставили в білорусь, імовірно, для атак на західні регіони

Очільник ОВА також повідомив, що володіє інформацією про військові злочини, які відбувалися на Луганщині.

«На жаль, ми вже маємо певну інформацію про військові злочини, які відбувалися на Луганщині. І я дуже сподіваюся, що все ж відношення до луганчан трохи менш звіряче, бо це ж для них нібито «лнр». Але, враховуючи те, що ми ще не зайшли на територію багатьох громад, але вже в нас є інформація про звірства, то, на жаль, ми так само будемо афішувати дуже-дуже страшні речі»,  – сказав Гайдай.

Нагадаємо, президент росії володимир путін оголосив про часткову мобілізацію у росії і «підтримку» фейкових референдумів на захоплених територіях. Окрім цього, у своїй промові він знову розповідав про «неонацистів», «бандерівців», «звірства київського режиму», як це робив 24 лютого, коли оголошував початок «спеціальної воєнної операції».

Софіко Векуа
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!