Політична реклама

Гайтана заспіває на «Євробаченні» сьомою

1512 0
Гайтана заспіває на «Євробаченні 2012» у Баку сьомою. Співачка запросить європейців до України піснею «Be my guest» у другому півфіналі Конкурсу.

Як повідомляє прес-служба Першого Національного, свою позицію Україна обрала самостійно, отримавши wildcard, так званий джокер, який дає право голові делегації самому обирати порядковий номер виступу країни.

Остаточний порядок виступу усіх країн було визначено на офіційній процедурі жеребкування, яка пройшла сьогодні, 20 березня, під керівництвом виконавчого супервайзера конкурсу Джона Ола Санда та представника німецької компанії Digame mobile, яка займається підрахунком голосів, Томаса Нідермайєра.

Отже, порядок виступу країн в обох півфіналах Конкурсу є таким:

Перший півфінал

Чорногорія

Ісландія

Греція

Латвія

Албанія

Румунія

Швейцарія

Бельгія

Фінляндія (wildcard)

Ізраїль

Сан-Марино

Кіпр

Данія

Росія

Угорщина

Австрія

Молдова

Ірландія (wildcard)

Другий півфінал

Сербія

Колишня Югославська Республіка Македонія

Нідерланди

Мальта

Білорусь

Португалія

Україна (wildcard)

Болгарія

Словенія

Хорватія

Швеція

Грузія

Туреччина

Естонія

Словаччина

Норвегія

Боснія і Герцеговина

Литва (wildcard)

У фіналі конкурсу місця країн Великої п’ятірки, що автоматично потрапляють туди – Італії, Франції, Німеччини, Іспанії та Великобританії – плюс господаря конкурсу – Азербайджану, розподілилися так:

1. Великобританія

9. Франція

10. Італія

13. Азербайджан

19. Іспанія (wildcard)

20. Німеччина

Уболівай за Україну та чекай грандіозну музичну подію в прямій трансляції на сотнях каналах світу і на Першому: 22 травня – перший півфінал, 24 травня – другий півфінал та 26 травня – фінал Пісенного конкурсу «Євробачення 2012».

Джерело 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!