Політична реклама

Газ для населення подорожчає

1443 0
Кабмін збирається підвищити тарифи на газ для споживачів на вимогу МВФ

Зростання тарифів перекриють підвищеними субсидіями, - пише Вкурсе. Разом з тим впровадять диференційований підхід до формування тарифів ЖКГ. Підвищення тарифів на газ для споживачів є основною вимогою для надання Україні чергового траншу кредиту за програмою stand-bay.

На думку постійного представника МВФ в Україні Макса Альєра, субсидії в країні розподіляються у тій групі, яка їх не потребує. Тому регулювання тарифів на газ і теплову енергію має супроводжуватися посиленням соціальних програм, чітко адресованим певним категоріям населенням.

Щодо введення диференційованих тарифів, то це питання вирішуватимеся найближчим часом, оскільки наступного разу місія МВФ прибуде в Україну наприкінці березня. Наразі процес підписання нової програми з МВФ на загальну суму близько 10 млрд. доларів триває.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!