Гендиректор аеропорту «Бориспіль» очолив Державну митну службу

969 0
Свого часу Павло Рябікін був заступником Міністра транспорту та зв'язку України.
Фото: 24tv.ua

Фото: 24tv.ua

Гендиректора аеропорту «Бориспіль» Павла Рябікіна призначили головою Державної митної служби. Відповідне рішення уряд ухвалив сьогодні, 18 листопада.

Павло Рябікін працював гендиректором аеропорту із березня 2017 року. Він тричі був народним депутотом 3-го, 4-го та 7-го скликань. 

У 2014-2015 роках працював заступником голови Київської міської державної адміністрації, у 2009-2010 роках – Надзвичайним і Повноважним Послом України у Данії. На виборах 2020 року Рябікін балотувався до Київської ради від  партії Удар.

До слова, у липні 2017-го тодішній міністр інфраструктури Володимир Омелян подав до уряду подання на звільнення Рябікіна, у зв'язку зі зривом контракту на польоти ірландської авіакомпанії Ryanair. Компанія оголосила, що через дії аеропорту «Бориспіль» не буде виконувати рейси в Україну.

Нагадаємо, що 24 квітня уряд звільнив голову Державної податкової служби Сергія Верланова та голову Митної служби Максима Нефьодова. У серпні цього року Кабінет міністрів призначив т.в.о голови Державної митної служби Андрія Павловського, який був раніше заступником голови відомства, а після його звільнення тимчасове виконання обов’язків Голови Державної митної служби України поклав на заступника Голови Держмитслужби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгена Єнтіса.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!