Гендиректор «Галсільлісу», якого затримали на хабарі, повернувся на посаду

1579 0
Він написав службову записку про те, що приступає до виконання обовязків.
фото: дивись. інфо

фото: дивись. інфо

Генеральний директор комунального підприємства Львівської обласної ради «Галсільліс» Володимир Мельник, якого у січні 2020 року цього року затримали на хабарі й відсторонили від роботи, повернувся на посаду. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління майном спільної власності ЛОР Віктор Кусий.

«Були ухвали про відсторонення від пасади за поданням слідчого. Вони обидві мали термін по два місяці. Так, термін дії сплив», – каже він.

Також Віктор Кусий додає, що інших таких ухвал про відсторонення не було, і гендиректор написав службову записку про те, що приступає до виконання обовязків.

Водночас у прокуратурі області заявили, що клопотатимуть в апеляційному суді про подальше відсторонення від посади директора «Галсільлісу».

Нагадаємо, що у січні на Львівщині на хабарі затримали гендиректора «Галсільлісу». Разом із ним затримали й працівника одного з обласних комунальних лісових господарств, який систематично возив для свого керівника відкати від продажу лісу.

Прокуратура спільно з поліцією та СБУ встановила, що голова «Галсільлісу» керував корупційною схемою та щомісяця вимагав від своїх підлеглих по 30-40 тис. грн.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!