Генконсульство Росії у Львові призупинило відвідування для своїх громадян

1012 0
У разі терміновості питання у Генконсульстві рекомендують звертатися у консульський відділ Посольства Росії в Києві.


Генеральне консульство Російської Федерації у Львові призупинило записи на прийом. Про це йдеться на їхньому сайті.

«У зв'язку зі складною епідеміологічною ситуацією, а також тимчасовою оптимізацією штату Генерального консульства Російської Федерації у Львові, запис на прийом призупинений», – йдеться у повідомленні.

Видачу готових документів здійснюватимуть, відповідно до розпису: щодня з 14:00 до 17:00 без попереднього запису.

У разі терміновості питання у Генконсульстві рекомендують звертатися у консульський відділ Посольства Росії в Києві. Про відновлення записів на отримання консульських послуг Генерального консульства Російської Федерації у Львові повідомлять окремо.

Читайте також: «Вимкнені телефони, є жива черга». Як працює Генконсульство Росії у Львові

Нагадаємо, що через можливу військову агресію з боку Росії деякі консульства ще наприкінці січня заявили про евакуацію своїх дипломатів та їхніх сімей. Також було повідомлення про те, що зі Львова виїжджають працівники Генконсульства РФ. Тvoemisto.tv з’ясувало, якою є нинішня ситуація біля стін Генконсульства Росії у Львові.


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!