Генштаб ЗСУ прокоментував чутки про «розмінування» перешийку з Кримом перед війною

7280 0
Міст було заміновано, але протистояли переважаючі у 15 разів сили противника.
Фото: Нацгвардія України

Фото: Нацгвардія України

У Генеральному штабі Збройних сил України відреагували на чутки, що начебто перед вторгненням російських військ українське командування розмінувало проїзд біля Чонгару на адмінмежі з окупованим Кримом.

Читайте також: Окупанти змушують мешканців селища на Херсонщині виїхати, інакше – примусова евакуація

«Що стосується чуток щодо начебто «незамінування» Чонгару, повідомляємо. Міст було заміновано, але нам протистояли переважаючі у 15 разів сили противника. Усі висновки щодо правомірності прийнятих рішень під час бойових дій будуть зроблені у встановлений законом спосіб після їх завершення»,йдеться у поясненні Генерального штабу Збройних сил України

У Генштабі також запевнили, що російські окупанти, як і їх посіпаки, опиняться за ґратами.

Нагадаємо, що самохідний артилерійський підрозділ 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ продовжують успішно знищувати російських окупантів на одному з важливих напрямків. Артилеристи-десантники підписують снаряди, залишаючи «послання» для окупантів, як-от: «За Маріуполь!», «За Львів!», «За Старичі!», «За Франківськ!».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!