Генштаб ЗСУ заявив про високу загрозу наступу з Білорусі на волинському напрямку

7836 0
Протягом найближчих днів Білорусь вступить у війну з Україною на боці Росії. Сили оборони України готові до відсічі.
фото: белта

фото: белта

Генеральний штаб Збройних Сил заявляє, що наразі існує висока загроза наступу з Білорусі на волинському напрямку. Водночас сили оборони України готові до відсічі. Про це повідомили джерела УП в розвідці, серед силовиків та військових.

За даними розвідки, протягом найближчих 1-2 днів Білорусь вступить у війну з Україною на боці Росії. За інформацією джерел серед військових та силовиків, незважаючи на опір з боку рядових військових та мешканців Білорусі, рішення ухвалило керівництво країни.

Читайте також: Між Україною та Білоруссю більше немає залізничного сполучення

Співрозмовник-представник силового блоку відзначив, що білоруси ніде не воювали, не мають ні бойового досвіду, ні зрозумілих причин для війни з Україною. Він вважає, що «білоруські військові стануть гарматним м'ясом на території України».

«Ситуація така, інформацію підтверджуємо. Готуємось дати серйозну відсіч. Точно переможемо», – повідомляють у правоохоронних органах.

Окремо силовики звернулися до білоруських військових: «Це не ваша війна. Але дітям і чоловікам помирати на нашій землі вашим. Зупиніться, поки такий шанс є».

Нагадаємо, українські військові та держслужбовці вже повідомляли, що Білорусь готувалася до вторгнення в Україну до 21:00 11 березня, але поки цього не сталося. А на початку березня білоруси почали блокувати рух залізницею для того, щоб ускладнити переміщення вантажів воєнного призначення. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!