Геріатричний пансіонат у Львові відремонтують частково за кошти інвестора

3178 0
Турецька компанія виділила на реконструкцію Львівського геріатричного пансіонату майже 12 млн гривень.
Візуалізація надана ЛМР

Візуалізація надана ЛМР

У Львові відремонтують приміщення обласного геріатричного пансіонату, що на вул. Медової Печери, 71. Про це інформує прес-служба Львівської облради.

Керівництво області підписало меморандум про початок ремонтних робіт у пансіонаті з Турецьким агентством зі співробітництва та координації (ТІКА).

Читайте також: У домі покинутих надій. Як доживають віку самотні львів’яни

«Турецька програма ТІКА інвестує в геріатричний пансіонат майже 12 млн грн, а облрада вже виділила 4,8 млн грн. Це великий інвестиційний проект, який передбачає повну реконструкцію: заміну вікон, дверей, інженерних мереж, проведення внутрішніх та зовнішніх оздоблювальних робіт, закупівлю ліжок, обладнання тощо», — розповів керуючий справами ЛОР Валентин Харлов.

Здати в експлуатацію відремонтовану будівлю геріатричного пансіонату планують до початку 2019 року. Нове приміщення буде розраховане на 120 місць. 

Читайте також: У геріатричному пансіонаті у Львові проведуть капітальний ремонт

Нагадаємо, наприкінці липня виконком ЛМР видав ЛОР, як замовнику реконструкції, містобудівні умови та обмеження. Головний архітектор Львова запевнив, що на час ремонту мешканців пансіонату виселяти не будуть, адже ремонт передбачає зовнішні роботи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!