На правах реклами

Герої штатива і камери. Топ-5 фотографів, якими можна захоплюватися

2299 0
До рейтингу потрапили митці, які встигли заявити про себе на увесь світ.
www.famousphotographers.net

www.famousphotographers.net

Функціональна камера, якісний об’єктив, штатив — формула ідеального фотографа. Проте у ній бракує ще одного надважливого пункту — таланту і неабиякого бажання працювати над собою. Так, фотографа неможливо уявити без професійної техінки, але й наполегливість, працелюбство та творче бачення — також невід'ємні складові професіоналізму.

На сайті Moyo.ua доступні ергономічні штативи Hama, а також інші корисні аксесуари для професійної та любительської фото- і відеозйомки. Аналітики сайту склали топ митців, з чиїх фоторобіт можуть черпати натхнення сучасні фотографи-початківці. До рейтингу потрапили талановиті та досвідчені фотохудожники, які встигли заявити про себе на увесь світ.

Девід Бернетт 

Людина, яка дозволяє глянути на світ фотографії під принципово новим кутом. Досвідчений (майже 40 років на «арені» фотозйомки) фоторепортер, який для створення справжніх шедеврів використовує бюджетні, а досить часто навіть застарілі моделі фотокамер.

David Burnett. Princess Diana wedding day

Гельмут Ньютон

Фотограф, який ненавидів словосполучення «гарний смак» та ніколи не прагнув фотографувати згідно з художніми принципами. Геній, якому вдавалося створювати неперевершені, інтригуючі, яскраві, провокаційні фотознімки без зайвих прикрас.

Helmut Newton. Le Smoking

Мануель Альварес Браво

Фотограф, щонайменше одну роботу якого бачив ледь не кожен другий. Один із славнозвісних портретів Фріди Кало  з’явився саме завдяки цьому представникові сюрреалізму.

Manuel Alvarez Bravo. Frida Kahlo with Globe in Manuel Alvarez Bravo's Studio

Роберт Капа 

«Батько» військової фотожурналістики (його фото на головному зображенні), який неодноразово доводив, що робота фотографа досить часто спонукає мати справу зі страшними та небезпечними речами.

Robert Capa

Ірвінг Пенн

Ірвінгу довелося з асистента арт-редактора перекваліфікуватися у фотографа через недостатньо вдалу роботу команди фотографів Vogue. Це звичайно, не казка про Попелюшку, але також досить оригінальний сюжет.

Irving Penn. Vogue fashion photograph, Café in Lima, Peru

Світ фотографії багатий талантами. Для того, щоб у цьому переконатися, достатньо ознайомитися з вищенаведеним рейтингом кращих фотографів всіх часів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!