Гімнастка зі Львова виборола 3 нагороди на «Кубку Афродити». Відео

2824 0
Львів’янка Христина Погранична показала найкращий результат у багатоборстві серед юніорок на престижному міжнародному турнірі «Кубок Афродити» в Греції.

Як повідомляють у Федерації художньої гімнастики, Христина Погранична була єдиною з усіх 120-ох юніорок турніру, яка змогла перейти позначку 60 балів, набравши за чотири вправи 60,150 балів. Львів’янка обійшла сильних конкуренток з Росії, Греції, Сингапуру, Кореї та Ізраїлю. Спортсменка завоювала нагороди у кожній вправі: скакалка – срібло, обруч – золото і м'яч – бронза.

Інша українська збірниця-юніорка Олена Дяченко з Києва виступила у вправі з булавами і також завоювала для України золоту медаль серед гімнасток 2001 року народження.

Окрім того, обидві українські юніорки Христина Погранична та Олена Дяченко вибороли для України золото ще й в командному заліку. В категорії сеньйори українка Валерія Ханіна виборола у багатоборстві бронзову нагороду. У фінальних вправах Христина Погранична блискуче виступила і завоювала золоту медаль за вправи з обручем, срібну за вправи зі скакалкою і бронзову за вправи із м’ячем.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!