Гімнастки зі Львова вибороли бронзу етапу Кубка світу

3821 0
Цими вихідними в Іспанії завершився етап кубка світу з художньої гімнастики. Про це повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Національна збірна команда України, до складу якої увійшли дві львів’янки Анастасія Возняк та Олександра Асланян, здобула бронзову нагороду в групових вправах з двома обручами і трьома парами булав.

Відтак, місця в групових вправах розподілилися таким чином: перше місце отримала збірна Іспанії, друге місце виборола Білорусь, на третьому місці Україна. Четверте та п’яте місця зайняли відповідно Болгарія та Японія.

Нагадаємо, нещодавно у місті Городок Хмельницької області завершився чемпіонат України з важкої атлетики. Чоловіча збірна команда Львівської області в результаті напруженої боротьби посіла перше загальнокомандне місце (1 077,5 очок), випередивши господарів змагань збірну Хмельниччини (870 очок), третіми виявилися важкоатлети Харківської області (848,75 очок). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!