Гірськолижниця зі Львівщини виборола три медалі на чемпіонаті України

5030 0
Чемпіонат присвячений пам’яті загиблих захисників України.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Гірськолижниця зі Львівщини Катерина Шепіленко виборола 3 медалі на чемпіонаті України. 

Джерело: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

«На Закарпатті цими днями завершився чемпіонат України з гірськолижного спорту, присвячений пам’яті загиблих захисників України.  Найкращих визначали у слаломі, слалом-гігант, супер-гіганті та альпійській комбінації», – йдеться у повідомленні. 

Представниця Львівщини Катерина Шепіленко виборола медалі одразу у кількох дисциплінах: 2 місце в дисципліні супер-гігант, 3 місце — у слаломі та 3 місце в альпійській комбінації. Дівчина опановує гірськолижний спорт у клубі «Евеленч». Її тренує мама Юлія Шепіленко. 

Читайте також: Спортивній школі на Львівщині присвоїли ім'я загиблого воїна

Також у десятку найкращих на змаганнях увійшли представники Львівщини Дмитро Гашпар та Святослав Ватагович в альпійській комбінації.

Нагадаємо, що збірна Львівщини виборола третю сходинку п'єдесталу у загальнокомандному заліку на чемпіонаті України з дзюдо серед юніорів. Чемпіонкою змагань стала 19-річна Ольга Цімко, яка змагалась у вазі до 70 кг.

___________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!