Гірськолижний курорт «Буковель» закривають через карантин

3163 0
Всі сервіси комплексу призупинили.
Фото: ABC News

Фото: ABC News

Із 25 березня у гірськолижному курорті «Буковель» через карантин зупиняють роботу витягів та достроково закінчують зимовий сезон 2019-2020. Про це повідомили на сторінці курорту у Фейсбук.

«Нам дуже сумно це констатувати. Погодні умови чудові, сезон катання міг тривати ще досить довго. Станом на зараз немає жодних юридичних причин для закриття, але в даній ситуації ми розуміємо, що кожен наступний день функціонування курорту – це гіпотетичний, додатковий ризик для життя та здоров'я наших гостей», – кажуть у адміністрації курорту.

Усіх, хто втиг забронювати проживання у готелях «Буковелю», просять звертатися на пошту: [email protected].

Читайте також: Жодних проблем, щоб вийти на вулицю і прогулятися я не бачу. Уляна Супрун про те, як уберегтися від інфекції

Додамо, що популярний курорт «Буковель» розташований у Івано-Франківській області. У регіоні зафіксували 5 випадків зараження коронавірусом, одна жінка померла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!