Глава УГКЦ урочисто проголосив у Львові катехизм для молоді

1581 0
Текст Катехизму до проголошення та публікації поблагословив Синод Єпископів УГКЦ 2020 року.

Сьогодні, 28 червня, у приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української греко-католицької церкви, урочисто проголосив Катехизм для молоді «Ми йдемо з Христом». Текст Катехизму до проголошення та публікації поблагословив Синод Єпископів УГКЦ 2020 року, який відбувався у форматі телесерії.

«Дбаючи про добро вірних нашої Церкви, зокрема про поглиблення віри молодих людей, зростання їх у Божій мудрості та в подвигу життя християнськими чеснотами, офіційно проголошуємо Катехизм УГКЦ для молоді «Ми йдемо з Христом»!», – йдеться на офіційній сторінці Глави ЦГКЦ на Фейсбуку.

Для довідки

Катехизм УГКЦ для молоді «Ми йдемо з Христом» – важливе віровчительне видання, яке допоможе молодим людям зустріти Христа. Його сторінки – це мандрівка-паломництво дорогою пошуку відповідей на запитання, які сьогодні звучать у серцях молодих християн XXI століття, про найважливіші правди нашої віри, об’явлені в особі Ісуса Христа та вірно збережені і передані майбутнім поколінням нашою Церквою.

Водночас із проголошенням Катехизму для молоді цю конференцію присвятили відзначенню 10-й річниці проголошення Катехизму УГКЦ «Христос – наша Пасха» та 25-річчю відновлення діяльності Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ.

Фото: о. Любомир Яворський/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!