На правах реклами

ГО «Розвиток Громади» в Україні створюють свято краси для особливих жінок. Фото

4323 0
Для жінок з порушеннями опорно-рухового апарату вперше в Україні було створено свято грації та краси. У рамках соціального проекту «Жіночність без границь» ГО «Розвиток Громади» у кількох містах України відбулися святкові події для особливих жінок, чию красу потрібно правильно розпізнати.
фото: facebook.com/zhinochnistbezgranyc

фото: facebook.com/zhinochnistbezgranyc

В Україні набирає обертів соціальний проект ГО «Розвиток Громади» «Жіночність без границь», який завершиться навесні Всеукраїнською фотовиставкою світлин учасниць проекту з усієї України. Метою проведення цих конкурсів є зруйнувати стереотипи в суспільстві і показати, що дівчина на інвалідному візку – це не вирок, а просто тонкий аромат жіночності, який потрібно розгледіти і розкрити.

«Жіночність без границь» – благодійний, соціальний проект, який започаткувала громадська організація «Розвиток Громади», який розкаже про те, що дівчина в інвалідному візку залишається жіночною, граційною та витонченою.

Варто лише нагадати суспільству, що навіть у складних життєвих ситуаціях жінка сильна духом та сповнена енергії. «Розвиток Громади» допомагає дівчатам відчути себе особливими, підкреслити їхню жіночність та неповторність. Зачіски та макіяж від найкращих майстрів, вибір розкішної сукні, і найголовніше професійна фотосесія дозволили їм почуватись більш розкутими та впевненими.

Для жінок з особливими потребами «Розвиток Громади» організовує день краси у різних куточках України. Заходи вже відбувся у Львові, Новояворівську, Тернополі, Вінниці, Івано-Франківську.

За словами координатора проекту Христини Боліновської, цей проект дозволяє розкрити красу дівчат, їх витонченість та ніжність. Вони розцвітають, випромінюють радість та позитив. Їхні осяйні усмішки надають нам наснаги продовжувати цю справу.

До Львова на свято приїхали жінки з Рівного, Вінниці, Івано-Франківська та Черкас. Для учасниць організували екскурсію Площею Ринок. У Новояворівську письменниця Ніка Нікалео провела душевну розмову з красунями про головного героя свого роману «Любові полум’я», який також в інвалідному візку. В Тернополі до свята долучився фотограф Павло Древницький, який має вади опорно-рухового апарату. У Вінниці дівчата отримали подарунки від дизайнера Андре Тана. Для проведення Франківського свята «Жіночність без границь» надала свої сукні дизайнер одягу Манана Богачевська, аби кожна учасниця відчула себе справжньою леді.

«Я вже давно мріяла про такий неймовірний образ. Дякую всім, хто допоміг нам відчути себе неповторними. «Розвиток Громади» створили для нас справжнє свято», – розповіла Ірина, візочниця з Івано-Франківську.

«Дуже приємно що «Розвиток Громади» організували нам у Львові такий захід, тішить, що про нас не забувають. Я відчула себе справжньою леді, емоції просто переповнюють», – поділилась учасниця львівського свята Надія.

«Розвиток Громади» не зупиняється на досягнутому, розкривати красу дівчат з особливими потребами вже запланували у Житомирі, Сумах, Слов’янську, Одесі та Києві.

На заключному етапі організатори планують провести Всеукраїнську фотовиставку світлин учасниць проекту спільно з благодійним фондом «Розвиток Громади» для збору коштів на встановлення пандусів в місцях громадського користування. Цією виставкою організатори мають на меті показати дівчат на інвалідних візках як частинку звичайного світу, повну соціалізацію людей з особливими потребами у суспільстві і виховувати правильне ставлення до цих людей здорової частини суспільства.

Детальну інформацію про сам проект можна дізнатися на фейсбук-сторінці.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!