Політична реклама

Година кінної прогулянки по парку "Знесіння" у Львові коштує 120 гривень

3307 0
Щовихідних у львівському парку «Знесіння» відбуваються кінні екскурсії.

У суботу та неділю з  12.30 до 17.00 год. всі охочі можуть стати учасниками кінної прогулянки по парку «Знесіння», - повідомила Твоє місто Валентина Банас, директор ПП «Каретний двір».

Вартість екскурсії становить 120 грн за годину прогулянки. Ціна однакова для всіх категорій населення.

Наразі попередньо реєструватися для участі в екскурсії не портібно. За словами Валентини Банас, спеціальні дошки оголошень з номером телефону встановлять згодом. А поки що черг практично немає, тому можна безпосередньо підходити і кататися.

Початок маршруту – вул. Чернеча Гора (асфальтова алея зі скульптурами, перетин з вул. Ніжинською, недалеко від входу в Музей народної архітектури та побуту). Маршрут пролягає від Чернечої гори, через Кайзерівську стежку до Святовидового поля і триває годину.

Прогулянка відбувається у супроводі інструктора, який йде поруч, а учасник екскурсії їде верхи самостійно. Відтак кожен вершник має окремого інструктора, тому не потрібно чекати доки набереться група. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!