Як у Львові рятуються від спеки біля фонтану. Фоторепортаж

1531 0
У місті прогнозують повернення спекотної погоди.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

Львів’яни сьогодні рятуються від спекотної погоди та розважаються у струменях фонтану навпроти Оперного театру, що на проспекті Свободи. І не лише фотографуються, а й не бояться змокнути. Особливо тішаться діти. Tvoemisto.tv зробило кілька атмосферних фото й відео.  

 

Хоча цей фонтан і називається «сухим», але люди у ньому сьогодні доволі мокрі. Протягом години кількість охочих побігати серед струменів лише збільшується.

Нагадаємо, що в центрі Львова запрацювали усі фонтани. Львів’яни біля них фотографуються, а особливо тішаться діти. Малеча бешкетує та бавиться в струменях води, де це можливо.Tvoemisto.tv раніше вжк гуляло містом, щоб побачити все на власні очі. Водночас до Львова знову йде потепління. Від сьогодні і до 18 серпня температура повітря зростатиме. Також тепло синоптики прогнозують і на перші дні вересня. 

Фото і відео Анни Чистякової


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!