Година Землі: львів'ян просять вимкнути світло

4020 0
28 березня з 20.30 год до 21.30 год відбудеться загальносвітова кампанія Година Землі. Львів, як і впродовж попередніх 7 років, підтримує акцію та приєднується до її проведення. Під час Години Землі в місті вимкнуть підсвітку Архикатедрального Собору Святого Юра, телевежі на Високому Замку та будівлі Львівської міської ради, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
фото: ili.od.ua

фото: ili.od.ua

Метою проведення кампанії є привернути увагу населення до здійснення щоденних дій у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища та ощадливого використання ресурсів.  У міськраді також закликають мешканців долучитися до кампанії – символічно вимкнути світло у своїх помешканнях чи офісах на 60 хвилин.
 
Кампанія Година Землі була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році. Вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу, а з 2009 року до кампанії долучилася також Україна
 

Нагадаємо, у Львові пройде Перший екологічний фестиваль «дЕКОрації». Це цикл проектів екологічної спрямованості, який триватиме протягом усього березня й квітня 2015 року. Перший захід у рамках фестивалю запланований на 28 березня. Однією з основних тем фестивалю буде підтримка ініціативи «Година Землі», яка вже багато років проводиться в кінці березня в кожній країні світу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!