Голлівудський актор Шон Пенн знову приїхав до Львова

4055 0
Минулого разу Шон Пенн відвідав Львів 28 березня.
Фото: ВВС

Фото: ВВС

Американський актор і режисер Шон Пенн вже вдруге приїхав до Львова. Його візит пов'язаний зі зйомками нового фільму про війну в Україні. Режисер хоче показати світові правду про злочини, які російські окупанти вчиняють на території нашої держави. Вчора, 2 липня, актор відвідав місто Дніпро. 

Читайте також: Благодійна організація Шона Пенна допомагатиме переселенцям на Львівщині

«Шон Пенн, який завжди підтримував Україну й приїжджав нашими вагонами в Маріуполь у 2021-му, а 24 лютого був у Києві, цього разу об'їхав залізницею всю країну. Впевнені, що його фільм буде залізно потужним», — повідомили в Укрзалізниці.

Зазначимо, що минулого разу Шон Пенн відвідав Львів 28 березня, де заявив про готовність допомагати переселенцям, які тимчасово проживають у Львівській області.

Нагадаємо, що у квітні у Львові побувала акторка Анджеліна Джолі. У межах візиту вона відвідала дітей із реабілітаційного центру на Львівщині. Детальніше про те, де ще була акторка та з якою місією приїздила в область, читайте тут.

Додамо, що відомий голлівудський актор Бен Стіллер, який є послом доброї волі ООН також побував у Львові.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!