Політична реклама

«Голос» розпочав інформаційну кампанію протидії насиллю

1522 0
Кожен хто бажає долучитись до кампанії може звернутись за отриманням постерів, написавши на сторінку «Голос Львова» у Фейсбуці.

Команда фахівців партії «Голос» розробила інформаційні стенди. Вони стали відповіддю на випадок насилля над дитиною, що стався у червні у Львові.

За результатом онлайн дискусії, в якій взяли участь представники правоохоронних органів – Тетяна Капись та Ольга Ковальчук, нардеп Ярослав Юрчишин, експертка з сексуальної освіти дітей, засновниця мережі дитячих садочків «Пташеня» Христина Шабат та за участі мами потерпілого Софії дійшли висновку:

  • необхідно масштабувати заходи профілактики випадків педофілії через впровадження сексуальної освіти в школах, відвертих розмов в родинах, співпраці шкіл та поліції,
  • розробити та максимально прокомунікувати алгоритм швидкого реагування близькими, якщо дитина наразилася на насилля. Проінформувати, які органи та як можуть допомогти.
  • формувати суспільну думку, яка стає на захист потерпілих і засуджує будь-яке насилля.

На сьогодні у будинках розпочали розвішувати два постери.

Перший – контакти органів та організацій, які оперативно можуть надати допомогу.

Другий – про те, що необхідно зробити у перший ж день, якщо трапилось насилля і ви хочете, аби гвалтівник був покараний.

Кожен хто бажає долучитись до кампанії може звернутись за отриманням постерів, написавши на сторінку «Голос Львова» у Фейсбуці.

Наступні кроки – інформування батьків про те, за якими правилами можуть допитувати їх дітей, запуску «зелених кімнат», ініціатива запровадження відділу прийому заяв у поліції за прикладом ЦНАПів з наданням безоплатної правової консультації потерпілим.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!