Голова ЛОДА виділив ще 19 земельних ділянок для військових у Брюховицькому лісі

2756 0
Раніше тут виділили 143 земельні ділянки учасникам АТО.

Голова ЛОДА виділив 19 ділянок для учасників АТО на Замарстинівській. Відповідне розпорядження Олега Синютки оприлюднили на сайті ЛОДА, пишуть Наші Гроші. Львів.

Читайте також: У Білогорщі запроектували півтисячі ділянок для учасників АТО. Схема

3 квітня ще 19 учасників АТО отримали дозвіл на розроблення проектів землеустрою на відведення земельних ділянок під індивідуальне дачне будівництво на вулиці Замарстинівській. Ділянки розташовані за межами Львова. У липні 2017 року голова Львівської ОДА Олег Синютка вже виділив тут 143 земельні ділянки учасникам АТО на території колишнього військового містечка.  

Згідно з детальним планом території, який затвердили за кілька днів до виділення ділянок, тут планували будівництво 143 дачних будинків на один або два поверхи з мансардою. Площа кожної ділянки приблизно сім «соток». Згідно з новим розпорядженням, територія дачної забудови суттєво збільшиться.

Читайте також: Міськрада Пустомит заборонила забудову берегів озера Наварія

Тоді представники розташованого там садового кооперативу «Патріот-3» наполягали на тому, що будувати на цьому місці не можна і не схвалювали вирубку 15 га лісу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!