Голова Львівської ОДА прогнозує карантин щонайменше до 16 травня

26457 0
Максим Козицький каже, що до 24 квітня карантинні заходи варто посилити.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Голова Львівської ОДА Максим Козицький прогнозує, що карантин, запроваджений 12 березня, триватиме щонайменше до 16 травня. Про це він сказав в ефірі Tvoemisto.tv під час бізнес-сніданку BreakWest.

Читайте також: Уряд пом'якшив карантин для бізнесу

За словами Максима Козицького, потрібно щонайменше два місяці, аби стабілізувати ситуацію із захворюваністю у випадку, коли немає загострень і різкого збільшення динаміки.

Водночас голова ЛОДА додає, що йому, як людині, яка прийшла на посаду із бізнесу, хотілось би знати точні дати, аби мати змогу розрахувати ресурси і бюджет.

Також Максим Козицький додає, що поки карантин в Україні оголошений до 24 квітня, деякі карантинні заходи варто посилити, адже економіка наразі і так не працює на повну потужність.

«Чим більш жорсткі правила ми введемо до 24 квітня, тим швидше після завершення карантину має відновитись економіка, вона тоді зможе почати швидше працювати», – каже Максим Козицький.

Читайте також: Уряд анонсував більш жорсткий карантин для українців. Що обмежать

Голова ЛОДА порівняв правила карантину на Львівщині із правилами в інших областях і додав, що у Львівській області не перекривають дороги і не зупиняють роботу усіх підприємств, тож економічне падіння не має бути катастрофічним.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!